Uitdeuken zonder spuiten is het vakkundig herstellen van kleine en middelgrote deuken als gevolg van bijvoorbeeld parkeerschade of hagelschade, zonder dat het nodig is uw auto te plamuren en te spuiten. Het plaatwerk is na herstel weer in zijn originele vorm en de schade is onzichtbaar hersteld. Wij kunnen in onze werkplaats in Boxmeer uitdeuken zonder spuiten, maar kunnen dit ook op locatie doen. Autogarages die zo hun wagenpark willen laten restylen zijn bij ons aan het juiste adres, wij komen graag bij u op locatie.

Hefboomtechniek

Bij het uitdeuken zonder spuiten word met de hefboomtechniek,als de deuk aan de achterzijde(binnenkant) goed bereikbaar is Met een restyle tool de deuk er als het ware eruit gemasseerd.

Lijmtechniek

Als aanvulling op de hefboomtechniek, word lijmtechniek toegepast als de deuk van binnen uit niet bereikbaar is, wordt de deuk van buitenaf er met lijm en adapters weer in zijn originele staat getrokken. Welke van beide technieken wordt toegepast is afhankelijk van het type deuk en de locatie.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten zijn:

  • Kostenbesparend
  • Vaak klaar terwijl u wacht
  • Milieuvriendelijk

Heeft u kleine deukjes aan uw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.